我怎样才能得到新闻的描述?

2024-09-28 22:54:33 发布

您现在位置:Python中文网/ 问答频道 /正文

我如何才能得到标签之间的段落(

stinyeÜniversitesi Mühendislik Fakültesiörencileri SektörleİşbirliÜI of isi'in düzenlediÜI“Ment rün CEO Olsun”programıkapsamında Albayrak Holding bünyesindeki TÜMOSAN(Türk Motor Sanayi)firmas nıziyaret ettiler。Ziyaretteörencilerimize Makine Mühendisliĝi BölüM BaşkanıMızğr.Üyesi博士BarışDoğru ve Sektörleİbirli Ofisi Koordinalörğr.Gör.Şule Kılıarslan Rehberik ettiler。TÜMOSAN firmasından Motor teknoojileri MüdürüDr.Enishanızcan ve Motor TasarıMŞefi Dr.Alen Murat Kuyumcu'nun firma tanıTıMıve güncel Motor ve aktarma organlar Teknoojileri hakkında bilgi verilmesi ile devam eden gezideörencilerimiz Motor atölyesi,埃列克特罗尼克·奥菲斯里恩德·亚普兰·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·阿尔斯里恩德·。巴塔·特拉克托·萨文玛·萨纳伊因德·库兰·比罗克·莫托伦·雷蒂米尼·耶里·米利·塞尔迈耶·伊勒·盖雷克勒·蒂伦·泰伦·塔姆·艾特·齐拉伊·埃基普曼、杰内拉特·格鲁普拉纳·艾特·法克尔·比罗克·奥克·阿克塔玛·奥塔姆·恩达·德泰莱梅西·杰雷克勒·蒂里迪。该公司目前的业务范围包括:按统一的市场调查法和按统一的市场调查法的调查结果的调查结果表明,该公司的调查结果表明,该公司的调查结果包括,包括按统一的调查结果、按统一的调查结果、按统一的调查结果、按统一的调查结果和按统一的市场调查结果,按统一的市场调查结果和按统一的市场调查结果,在该公司的调查结果的调查结果包括包括该公司的首席执行首席执行执行执行官奥尔孙“计划”的首席执行首席执行执行官奥尔孙“计划”的项目的计划,从从目前的企业的计划中,从从从从目前来看,该公司的业务范围包括包括Misou、Misou、You、据据据据据据据据估计,综合综合各战略部门的情况,据据据据据据据据据据据据据据据据据据据据据据据统计,据据据据据据据据据统计,据据据据据据据据据据据统计,据据据据据据据据müz电机Teknojisin格雷克·蒂卡里·格雷克塞·萨文玛·萨纳伊·萨纳伊·桑丹·杜伊杜·穆亨迪斯利克·伊赫蒂亚·拉尔·恩诺诺·伦齐勒米兹·阿克塔尔·阿尔德·菲尔马·齐米兹·本泽尔·塞米纳,德斯维·泰克尼克·格兹勒林·亚克·盖勒克特·德瓦姆·埃特梅西·比尔利·伊宁·泰梅兰德。

)?
</div>
<div class="main-content-wrapper">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="main-content col-md-12">
<div class="region region-content">
<div class="block block-system block-system-main-block" id="block-isu-content">
<article class="node node--type-news node--view-mode-full" role="article">
<div class="node__content">
<div class="field field--name-field-paragraf field--type-entity-reference-revisions field--label-hidden field__items">
<div class="field__item">
<div class="paragraph paragraph--type--prg-standard paragraph--view-mode--default">
<div class="clearfix text-formatted field field--name-field-body field--type-text-long field--label-hidden field__item"><p>İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri Sektörle İşbirliği Ofisi’nin düzenlediği “Mentörün CEO Olsun” programı kapsamında Albayrak Holding bünyesindeki TÜMOSAN  (Türk Motor Sanayi) firmasını ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilerimize Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ve Sektörle İşbirliği Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Şule Kılıçarslan rehberlik ettiler. TÜMOSAN firmasından Motor Teknolojileri Müdürü Dr. Enishan Özcan ve Motor Tasarım Şefi Dr. Alen Murat Kuyumcu’nun firma tanıtımı ve güncel motor ve aktarma organları teknolojileri hakkında bilgi verilmesi ile devam eden gezide öğrencilerimiz motor atölyesi, elektronik atölyesi ve çalışma ofislerinde yapılan AR-GE faaliyetlerine takip etme fırsatı buldular. Başta traktör ve savunma sanayinde kullanılan bir çok motorun üretimini yerli ve milli sermaye ile gerçekleştiren TÜMOSAN’a ait diğer zirai ekipman, forklift ve jeneratör gruplarına ait farklı bir çok motor ve aktarma organı ekipmanının atölye ortamında detaylı incelemesi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin mezun olmadan önce eksik yönlerini geliştirebilecekleri, mezun olduktan sonra da iş hayatına başarılı bir giriş yapmalarını hedefleyen “Mentörün CEO Olsun” programı çerçevesinde TÜMOSAN mentörlerimizin firmanın misyonu, vizyonu, çalışma stratejisi, staj ve iş imkanları, günümüz motor teknolojisinin gerek ticari gerekse savunma sanayi açısından duyduğu mühendislik ihtiyaçlarının öğrencilerimize aktarıldığı firma gezimiz benzer seminer, ders ve teknik gezilerin yakın gelecekte devam etmesi ve işbirliğinin sürdürülmesi temennisi ile tamamlandı.</p>
</div>
</div>
</div>
g=urlopen("https://muhendislik.istinye.edu.tr/tr/haberler/muhendislik-fakultesi-ogrencileri-tumosan-teknik-gezisine-katildi")
soup2=BeautifulSoup(g.read(),"html.parser")
deneme=soup2.find_all("div",attrs={"class":"clearfix text-formatted field field--name-field-body field--type-text-long field--label-hidden field__item"})

输出

[<div class="clearfix text-formatted field field--name-field-body field--type-text-long field--label-hidden field__item"><p>İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri Sektörle İşbirliği Ofisi’nin düzenlediği “Mentörün CEO Olsun” programı kapsamında Albayrak Holding bünyesindeki TÜMOSAN  (Türk Motor Sanayi) firmasını ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilerimize Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ve Sektörle İşbirliği Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Şule Kılıçarslan rehberlik ettiler. TÜMOSAN firmasından Motor Teknolojileri Müdürü Dr. Enishan Özcan ve Motor Tasarım Şefi Dr. Alen Murat Kuyumcu’nun firma tanıtımı ve güncel motor ve aktarma organları teknolojileri hakkında bilgi verilmesi ile devam eden gezide öğrencilerimiz motor atölyesi, elektronik atölyesi ve çalışma ofislerinde yapılan AR-GE faaliyetlerine takip etme fırsatı buldular. Başta traktör ve savunma sanayinde kullanılan bir çok motorun üretimini yerli ve milli sermaye ile gerçekleştiren TÜMOSAN’a ait diğer zirai ekipman, forklift ve jeneratör gruplarına ait farklı bir çok motor ve aktarma organı ekipmanının atölye ortamında detaylı incelemesi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin mezun olmadan önce eksik yönlerini geliştirebilecekleri, mezun olduktan sonra da iş hayatına başarılı bir giriş yapmalarını hedefleyen “Mentörün CEO Olsun” programı çerçevesinde TÜMOSAN mentörlerimizin firmanın misyonu, vizyonu, çalışma stratejisi, staj ve iş imkanları, günümüz motor teknolojisinin gerek ticari gerekse savunma sanayi açısından duyduğu mühendislik ihtiyaçlarının öğrencilerimize aktarıldığı firma gezimiz benzer seminer, ders ve teknik gezilerin yakın gelecekte devam etmesi ve işbirliğinin sürdürülmesi temennisi ile tamamlandı.</p>
</div>]

Tags: divfieldveatclassdrmotornda
2条回答

您需要添加verify=False来处理ssl错误

import requests
from bs4 import BeautifulSoup as bs
import urllib3; urllib3.disable_warnings(urllib3.exceptions.InsecureRequestWarning)
r = requests.get('https://muhendislik.istinye.edu.tr/tr/haberler/muhendislik-fakultesi-ogrencileri-tumosan-teknik-gezisine-katildi', headers = {'User-Agent' : 'Mozilla/5.0'}, verify = False)
soup = bs(r.content, 'lxml')
print(soup.select_one('.field type-text-long').text)

请尝试以下代码。你知道吗

html='''<div class="main-content-wrapper">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="main-content col-md-12">
<div class="region region-content">
<div class="block block-system block-system-main-block" id="block-isu-content">
<article class="node node type-news node view-mode-full" role="article">
<div class="node__content">
<div class="field field name-field-paragraf field type-entity-reference-revisions field label-hidden field__items">
<div class="field__item">
<div class="paragraph paragraph type prg-standard paragraph view-mode default">
<div class="clearfix text-formatted field field name-field-body field type-text-long field label-hidden field__item"><p>İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri Sektörle İşbirliği Ofisi’nin düzenlediği “Mentörün CEO Olsun” programı kapsamında Albayrak Holding bünyesindeki TÜMOSAN  (Türk Motor Sanayi) firmasını ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilerimize Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ve Sektörle İşbirliği Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Şule Kılıçarslan rehberlik ettiler. TÜMOSAN firmasından Motor Teknolojileri Müdürü Dr. Enishan Özcan ve Motor Tasarım Şefi Dr. Alen Murat Kuyumcu’nun firma tanıtımı ve güncel motor ve aktarma organları teknolojileri hakkında bilgi verilmesi ile devam eden gezide öğrencilerimiz motor atölyesi, elektronik atölyesi ve çalışma ofislerinde yapılan AR-GE faaliyetlerine takip etme fırsatı buldular. Başta traktör ve savunma sanayinde kullanılan bir çok motorun üretimini yerli ve milli sermaye ile gerçekleştiren TÜMOSAN’a ait diğer zirai ekipman, forklift ve jeneratör gruplarına ait farklı bir çok motor ve aktarma organı ekipmanının atölye ortamında detaylı incelemesi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin mezun olmadan önce eksik yönlerini geliştirebilecekleri, mezun olduktan sonra da iş hayatına başarılı bir giriş yapmalarını hedefleyen “Mentörün CEO Olsun” programı çerçevesinde TÜMOSAN mentörlerimizin firmanın misyonu, vizyonu, çalışma stratejisi, staj ve iş imkanları, günümüz motor teknolojisinin gerek ticari gerekse savunma sanayi açısından duyduğu mühendislik ihtiyaçlarının öğrencilerimize aktarıldığı firma gezimiz benzer seminer, ders ve teknik gezilerin yakın gelecekte devam etmesi ve işbirliğinin sürdürülmesi temennisi ile tamamlandı.</p>
</div>
</div>
</div>'''

soup=BeautifulSoup(html,'html.parser')
items=soup.find_all('div', class_='clearfix text-formatted field field name-field-body field type-text-long field label-hidden field__item')
for item in items:
 print(item.text)

编辑

你可以用硒和美素

from bs4 import BeautifulSoup
from selenium import webdriver

driver=webdriver.Chrome('file/path/chrome driver')
driver.get("https://muhendislik.istinye.edu.tr/tr/haberler/muhendislik-fakultesi-ogrencileri-tumosan-teknik-gezisine-katildi")
html=driver.page_source
soup=BeautifulSoup(html,'html.parser')
items=soup.find_all('div', class_='clearfix text-formatted field field name-field-body field type-text-long field label-hidden field__item')
for item in items:
 print(item.text)

您可以从以下链接下载chrome驱动程序:chrome driver

相关问题 更多 >